Pepernoten

  • afvallen
pepernoten

Ik was net in de supermarkt. De supermarkt ligt vol met pepernoten, chocoladeletters en ander snoepgoed dat voor het Sinterklaasfeest bestemd is.

Wat vind jij daarvan?


Zeg jij ook wel eens: “Belachelijk dat je in augustus/september al pepernoten kunt kopen?” Maar ja, we houden het als consument wel zelf in stand door het snoepgoed te kopen.

Ik heb een idee!

We doen het niet! Wij weerstaan de verleiding! Tot half november kopen we geen snoepgoed dat bedoeld is voor het Sinterklaasfeest. We houden onze Sinterklaastraditie in ere: pepernoten en chocoladeletters horen bij Sinterklaas.

Half november komt Sinterklaas in het land. Vanaf dat moment mogen we pepernoten en chocoladeletters kopen. Vanaf dat moment eten wij (zo af en toe) én onze kinderen snoepgoed dat bedoeld is voor het Sinterklaasfeest.

Tot half november laten wij de pepernoten in de supermarkt liggen. Beter voor de traditie, beter voor de lijn.

Doe je mee?

Met mijn jaarprogramma “Hoe je Afvalt zonder Frustraties en Honger” coach ik je een jaar lang naar een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl. In kleine stappen werk jij aan een blijvend gezond gewicht. En ik ben er om je te helpen.

https://www.sylviavanwilligen.nl/product/hoe-je-blijvend-afvalt-zonder-honger-en-frustraties/


Mijn missie is om jou stap voor stap te helpen naar een gezond gewicht. Ik wil dat je je prettig voelt en dat afvallen geen frustraties en honger oplevert. Lijnen en jojoën is verleden tijd voor jou. Een blijvend gezond gewicht behaal je door ongezonde gewoontes blijvend veranderen. Veranderen kost tijd. Er bestaan geen middeltjes en diëten waarbij je in 3 maanden tijd blijvend je streefgewicht behaalt. Als dat zo zou zijn, dan zou toch iedereen slank zijn? Daarom coach ik jou met mijn jaarprogramma “Hoe je Blijvend Afvalt zonder Frustraties en Honger” van 49 euro minimaal een jaar naar een gezond gewicht.

sylvia-van-willigen-gewichtsconsulente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *