Hoe ga je om met verleidingen

Verleidingen weerstaan is een kunst als je blijvend af wilt vallen. Verleidingen zijn er altijd en overal!

16 Tips om Blijvend Af te Vallen

Tip #1 uit mijn e-book “16 Tips om Blijvend Af te Vallen” luidt: “eet geen producten waarvan je weet dat ze ongezond zijn”.

Deze tip moet je niet 100% letterlijk nemen. Natuurlijk eten we producten waarvan we weten dat ze ongezond zijn.

Maar….

Laatst maakten we op een zonnige zondagmorgen een wandeling van 8 kilometer door het dorp. We wisten dat we langs een benzinepomp zouden komen en besloten daar een kopje koffie te nemen. Helaas is er in ons dorp geen gezellige gelegenheid open op zondagmorgen.

Gratis donut

De kassière bood ons bij het afrekenen van de koffie een GRATIS DONUT aan.

Ik kan me voorstellen dat je deze donut gewoon aanneemt als je niet bezig bent met je voeding of het veranderen van je voedingspatroon. Dat je uit gewoonte deze donut van 200 kcal zonder nadenken opeet.

Leer “nee” zeggen

Tip: leer jezelf aan “nee” te zeggen tegen deze onverwachtse verleidingen. Maak er een nieuwe gewoonte van om “nee” te zeggen tegen onverwachtse verleidingen. Het is hartstikke moeilijk om “nee” te zeggen tegen al dat lekkers dat iedereen je zo spontaan aanbied. Houd altijd voor ogen: je wordt beter in iets dat je vaak doet!


Mijn missie is om jou stap voor stap te helpen naar een gezond gewicht. Ik wil dat je je prettig voelt en dat afvallen geen frustraties en honger oplevert. Lijnen en jojoën is verleden tijd voor jou. Een blijvend gezond gewicht behaal je door ongezonde gewoontes blijvend veranderen. Veranderen kost tijd. Er bestaan geen middeltjes en diëten waarbij je in 3 maanden tijd blijvend je streefgewicht behaalt. Als dat zo zou zijn, dan zou toch iedereen slank zijn? Daarom coach ik jou met mijn jaarprogramma “Hoe je Blijvend Afvalt zonder Frustraties en Honger” minimaal een jaar naar een gezond gewicht.

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze gerust in onderstaand formulier. Ik ben er om je te helpen.

beroepsvereniging-gewichtsconsulenten-nederland
ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *