9 hulpmiddelen in de keuken

Afslanken betekent meer energie (kilocalorieën) verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Met kleine aanpassingen in je voeding kun je ervoor zorgen dat je minder kilocalorieën binnenkrijgt. Deze 9 hulpmiddelen zijn onmisbaar in de keuken als je af wilt slanken. Want alle beetjes helpen….

9 Hulpmiddelen in de keuken

  • een digitale keukenweegschaal om de porties en ingrediënten nauwkeurig af te wegen. Want meten is weten.
  • een keukenmachine, blender of staafmixer om groente te pureren of voor het bereiden van magere desserts
  • een pan met een goede antiaanbaklaag om het gebruik van bak- en braadvet te verminderen
  • een snelkookpan of een stoompan om groente en vis te bereiden terwijl smaak en vitamines bewaard blijven
  • absorberend papier om het vet van het vlees op te nemen
  • aluminiumfolie of bakpapier voor het bereiden van gerechten in de oven of magnetron
  • kwasten, zodat je je producten die je wilt braden of grillen kunt invetten met zo weinig mogelijk boter of olie
  • scherpe messen om vetrandjes weg te snijden of dunne plakken te snijden
  • een elektrisch mes om vlees en zelfgebakken brood in dunne plakken te kunnen snijden
gerechten bereiden met minder vet
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *