Volkorenpasta met aubergine

volkorenpasta-met-aubergine

Volkorenpasta met aubergine

Een simpel gerecht: volkorenpasta met aubergine voor 2 persoon

Ingredi├źnten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 250 gram witte champignons
  • 4 sauslepels (100 gram) gezeefde tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 fijngeprakt bouillonblokje
  • 90 gram gekookte volkorenpasta
  • 60 gram geraspte 30+ kaas

(lees verder onder de afbeelding)

Bereidingswijze

  • Kook de volkorenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Snijd de aubergine, courgette, champignons en ui in stukjes
  • Rul het gehakt bruin
  • Voeg er de ui en geperste knoflook aan toe
  • Voeg de champignons toe
  • Voeg de courgette en aubergine toe
  • Voeg de gezeefde tomaten en het fijngeprakte bouillonblokje toe
  • Meng de pasta met de saus
  • Strooi op het bord geraspte 30+ kaas over de pasta met saus
  • Serveer met een salade
volkorenpasta-met-aubergine
volkorenpasta met aubergine

Voedingswaarde voor 1 persoon

603 kilocalorie├źn
12,4 gram verzadigd vet
35,1 gram vetten
47,7 gram eiwit
20 gram koolhydraten
8,6 gram vezels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *