fbpx
stappen in september

Stappen in September

Ik ga je uitdagen! Ik ga je uitdagen om écht in actie te komen en je teveel aan kilo’s voorgoed te verliezen. Ga jij met mij “Stappen in September?”

Veel mensen willen héél graag afvallen, maar vinden het zó ontzettend moeilijk om te doen wat er moet gebeuren om af te vallen. Of het lukt voor even… en dan vallen ze toch weer terug in hun oude patroon.

Maar…

Jij wilt toch ook van die extra kilo’s af?
Jij wilt toch zonder schuldgevoel een gebakje eten?
Jij wilt toch de veters van je schoenen kunnen strikken zonder dat je buik in de weg zit?
Jij wilt toch gewoon dat leuke jurkje of die leuke broek aan?

Nou dan! Actie!

Afvallen is een werkwoord. Je valt niet af door dieetboeken te lezen, door tijdelijk je dagmenu te wijzigen en je valt ook niet af door mijn afvaltips te lézen. Helaas, was het maar zo simpel.

Je valt af door in actie te komen. En ik weet zeker dat jij weet hoe je moet afvallen. Ik weet zeker dat jij weet wat je moet doen om af te vallen.

Maar waarom doe je het niet?

Veel mensen weten het antwoord niet op deze vraag. Daar hoef je je ook helemaal niet schuldig om te voelen. Maar dit is je kans.

Kom nu in actie en meld je aan voor “Stappen in September”. In september gaan we samen de stappen zetten naar een blijvend, gezond gewicht. En ik help je daarbij.

Meld je gratis aan bij de besloten Facebookgroep “Afvallen zonder Frustraties en Honger”. Samen gaan we werken aan dat gezonde gewicht. Want samen staan we sterk, toch?

Elke morgen zet ik sowieso een bericht in de Facebookgroep.

Het draait in deze besloten groep niet om mij, het draait om jou. Dus stel al je vragen, zeg waar je tegenaan loopt, wat vind je moeilijk, wat gaat bij jou makkelijk.

Ga jij de uitdaging aan?

Heb je geen Facebook?

Geen nood! Schrijf je dan via onderstaande link in. De berichten die ik in de Facebookgroep plaats ontvang je per mail. Ik maak verslagen van alle vragen, antwoorden en tips die in de Facebookgroep besproken zijn. Heb je zelf vragen, ideeën of tips? Mail ze naar mij toe en ik zorg dat ze in de Facebookgroep (met voornaam) terecht komen.

Op maandagmorgen 2 september om 10.00 uur start ik “Stappen in September” met een Live in de Facebookgroep. Ben jij erbij?

Mijn missie is om jou stap voor stap te helpen naar een gezond gewicht. Ik wil dat je je prettig voelt en dat afvallen niet leidt tot frustraties en honger. Lijnen en jojoën is verleden tijd voor jou. Een blijvend gezond gewicht behaal je door ongezonde gewoontes blijvend te veranderen. Veranderen kost tijd. Er bestaan geen middeltjes en diëten waarbij je in 3 maanden tijd blijvend je streefgewicht behaalt. Als dat zo zou zijn, dan zou toch iedereen slank zijn?
Daarom heb ik het e-book “16 Tips om Blijvend Af te Vallen” geschreven. Dit e-book is een stappenplan om jou te helpen op je weg naar een blijvend gezond gewicht.

aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten nederland BGN
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland BGN. Mijn consulten worden vergoed uit de aanvullende verzekering.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: