Bedankt!

Ik heb het e-book naar jouw mailbox verzonden

Leuk dat je mijn e-book “16 Tips om Blijvend Af te Vallen” hebt aangevraagd. Deze heb ik inmiddels naar je mailbox gestuurd. Binnen een paar minuten zul je het ontvangen.

Je downloadt mijn e-book natuurlijk niet voor niets… je wilt afvallen. Je wilt niet alleen afvallen, je wilt BLIJVEND afvallen. Dat snap ik helemaal. Dat was ook mijn wens. En het is me gelukt!

Misschien herken jij jezelf hier wel in:

 • je hebt al meerdere lijnpogingen ondernomen
 • elke keer viel je kilo’s af
 • vanaf het moment dat je weer “normaal” ging eten, kwamen de kilo’s er weer langzaam bij
 • je baalt van het diëten en lijnen
 • je let niet meer op je eten; eet en drinkt wat je lekker vindt, want het haalt toch niet uit
 • en dan word je zwaarder dan dat je was voordat je met je dieet begon

En het gevolg hiervan is….

 • je bent constant aan het lijnen
 • je lijdt honger
 • je raakt gefrustreerd omdat je “niets meer mag”
 • en terwijl je zó je best doet, word je zwaarder en zwaarder

Je zult je wel eens afgevraagd hebben: heb ik nou echt levenslang?

Je hebt behoefte aan hulp. Hulp van iemand die je wegwijs maakt in de wereld van voeding. Wat mag je nu wel en wat mag je niet? Mag je nu wel of mag je nu geen koolhydraten? Moet je roomboter op je brood smeren of toch maar margarine?

Je ziet dat mensen om je heen wel afvallen. Je wilt weten wat je moet doen om ook af te vallen.

Nee!!! Je stopt met lijnen en diëten. Vanaf vandaag ga je het anders doen. En ik ga je daarbij helpen 😊

Hoe zou je het vinden als ik je een jaar lang help met jouw afvalproces? Hoe zou je het vinden als ik jou een jaar lang help om een gezond gewicht te behalen én te behouden?

In mijn praktijk heb ik de afgelopen 2 jaar meer dan 140 mensen mogen begeleiden op het gebied van voeding, afvallen, aankomen en op gewicht blijven. Ik weet als geen ander dat iedereen verschillend is en dat er geen enkel dieet bestaat dat voor iedereen werkt.

Hoe Je Afvalt Zonder Honger en Frustraties – Jaarprogramma!

Er zijn zoveel diëten en afslankprogramma’s op de markt, misschien wel te veel. Je verdwaalt in alle goedbedoelde tips en je weet echt niet meer wat wel en wat niet werkt. Daar heb ik de oplossing voor!

Wij gaan samen op onderzoek uit! Wij gaan ontdekken wat voor JOU werkt! Welke stappen moet JIJ zetten om resultaten te boeken? Alles wat jij moet weten om BLIJVEND een gezond gewicht te behalen heb ik een jaarprogramma verwerkt.

JA IK DOE MEE AAN HET JAARPROGRAMMA

Waarom een jaarprogramma?

Afvallen is geen tijdelijke actie, afvallen is een proces. Zoals ik al zei, een afvalproces werkt voor iedereen anders. Een dieet dat bij een wel tijdelijk werkt, werkt bij de ander in het geheel niet.

Je hebt al zoveel diëten geprobeerd; je wilt helemaal niet op dieet. Je weet inmiddels dat een dieet tijdelijk is en dat je met een dieet tijdelijke resultaten boekt.

Om blijvende resultaten te boeken, heb je een langere periode van ondersteuning nodig. Daarom heb ik een programma gemaakt, waarin je een jaar lang ondersteuning van mij krijgt.

Een jaar lang krijg je van mij wekelijks een praktische tip om blijvend af te vallen. Een tip die je meteen in kunt zetten. Heb je vragen? Dan ben ik er voor je om je te helpen. Zo begeleid ik je stapje voor stapje naar een gezond gewicht. Je hoeft geen honger te lijden en je hoeft niet gefrustreerd te zijn omdat je niet meer van het leven kan genieten als je aan je gezondheid werkt.

Voordat ik het vergeet. Cliënten in mijn praktijk betalen tussen de 30 euro en 50 euro voor een consult. Per jaar betalen zij honderden euro’s om een gezond gewicht te behalen. Ik snap dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Mijn doel is om binnen 5 jaar minimaal 2.000 mensen te helpen met hun wens: meer energie en een gezond gewicht. Daarom heb ik besloten dat dit jaarprogramma voor iedereen toegankelijk moet zijn. Je investering in je gezondheid is nu slechts 49 euro.

Ja, echt waar! 49 euro voor een jaar lang begeleiding tijdens jouw afvalproces.

JA IK DOE MEE MET HET JAARPROGRAMMA

EEN HEEL JAAR LANG PROFESSIONELE BEGELEIDING VAN EEN GEWICHTSCONSULENTE DIE AANGESLOTEN IS BIJ DE BEROEPSVERENIGING GEWICHTSCONSULENTEN NEDERLAND (BGN)

Gedurende 52 weken – 1 jaar – ontvang je van mij elke week een tip om jou te begeleiden naar een BLIJVEND gezond gewicht.

Waarom 1 keer per week? Als je blijvend wilt afvallen, is het belangrijk dat je stapje voor stapje dingen in je leefstijl verandert. Daar is tijd voor nodig. Je hebt dus voor elke tip een week de tijd om te bedenken wat je er zelf van vindt en hoe je deze tip in je leven implementeert.

 • een jaar lang begeleiding van een BGN gewichtsconsulente
 • voor 14 dagen video’s die je in een keer ontvangt
 • een digitaal werkboek behorend bij de video’s
 • 52 weken lang, iedere week een praktische tip
 • je behoudt toegang tot alle tips en video’s
 • je kunt gebruik maken van mijn kennis als gewichtsconsulente, gespecialiseerd in sportvoeding, emotie eten, life coach en slaapcoach
 • je gaat jóuw manier van afvallen ontdekken en de gewenste resultaten behalen
 • je hoeft nooit meer op dieet en ook jojoën is voor jou verleden tijd

JA IK DOE MEE AAN HET JAARPROGRAMMA

TWIJFEL JE NOG?

Lees hier wat mensen over mij zeggenJA IK DOE MEE AAN HET JAARPROGRAMMA

Wat je ook allemaal al geprobeerd hebt om van die overtollige kilo’s af te komen… het is niet te laat! Start vandaag nog met mijn jaarprogramma en stop niet totdat je je streefgewicht hebt behaald.

Meld je daarom nu nog aan voor het jaarprogramma.

Tot snel, Sylvia van Willigen

JA IK DOE MEE MET HET JAARPROGRAMMA