fbpx

Gewoon Afvallen!

Nooit meer terug naar je oude gewicht, nooit meer jojo’en

Heel veel dieetboeken beloven je dat je een aantal kilo in een aantal weken afvalt. Meestal val je ook af, als je je aan dat dieet houdt. Maar zodra je stopt met het dieet, zie je de kilo’s weer terug op de weegschaal.

Ik daag je uit

Ik ga je uitdagen met mijn e-book Gewoon Afvallen!. Ik ga je uitdagen om jezelf eens te tijd te gunnen om BLIJVEND af te vallen. Blijvend afvallen door slechte gewoontes te veranderen. BLIJVEND afvallen én blijven GENIETEN van het leven.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Afvallen is moeilijk

Veel mensen willen héél graag afvallen, maar vinden het zó ontzettend moeilijk om te doen wat er moet gebeuren om af te vallen. Of het lukt voor even… en vallen dan toch weer terug in hun oude patroon.

Maar… jij wilt toch

  • ook van die extra kilo’s af?
  • zonder schuldgevoel een gebakje eten?
  • de veters van je schoenen kunnen strikken zonder dat je buik in de weg zit?
  • gewoon dat leuke jurkje of die leuke broek aan?

Nou dan! ACTIE!

Afvallen is een werkwoord. Je valt niet af door dieetboeken te lezen, door tijdelijk je dagmenu te wijzigen en je valt ook niet af door mijn afvaltips te lézen. Helaas, was het maar zo simpel.

Je valt af door in actie te komen. En ik weet zeker dat jij weet hoe je moet afvallen. Ik weet zeker dat jij weet wat je moet doen om af te vallen.

Maar waarom doe je het niet?

Veel mensen weten het antwoord niet op deze vraag. Daar hoef je je ook helemaal niet schuldig om te voelen. Maar dit is je kans.

Kom nu in actie en werk aan een blijvend, gezond gewicht. Zet alle stappen uit mijn gratis e-book “16 Tips om Blijvend Af te Vallen” en uit mijn e-book “Gewoon Afvallen“.

Motivatie

Ben jij gemotiveerd om écht in actie te komen. Doe dan net als de mensen die mijn tips eerder hebben opgevolgd.

review van deelnemer die 6 kilo afgevallen is in 4 weken tijd
review van deelnemer gewoon afvallen

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.