Groepsbijeenkomsten

groepsbijeenkomst

Groepsbijeenkomsten “ik mag alles eten”

De groepsbijeenkomsten organiseer ik in mijn praktijk in Hardinxveld-Giessendam aan de Rivierdijk 805. De groepsbijeenkomsten starten vanaf 7 januari 2019 op elke eerste maandagmiddag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur.

In de groepsbijeenkomst weeg en meet ik je en ik geef je alle tools die je nodig hebt om een gezond te behalen én te behouden.

Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, bespreken we de mogelijkheden en moeilijkheden van het afvallen op basis van de “ik mag alles eten”-methode.

Kosten werkboek groot € 20 / klein € 12,50

Als je aanvullend verzekerd bent bestaat de mogelijkheid dat jouw zorgverzekeraar (een deel van) mijn consulten vergoedt.

Heb je vragen of wil je je meteen aanmelden? Gebruik daarvoor het contactformulier. Je kunt een bijeenkomst bijwonen wanneer jij wilt. Daar ben je vrij in. Je betaalt per bijgewoonde bijeenkomst.

Maandagmiddag van 13.00 – 15.00 uur

7 januari
4 februari
4 maart
1 april
6 mei
3 juni
1 juli
5 augustus
2 september
7 oktober
4 november
2 december

Locatie en kosten

Locatie: Rivierdijk 805 in Hardinxveld-Giessendam
Kosten: € 25 per bijeenkomst van 2 uur
Werkboek groot: € 20 per stuk
Werkboek klein: € 10 per stuk

Het is mogelijk dat jouw zorgverzekeraar (een deel van) mijn consulten uit de aanvullende verzekering beroepsvereniging gewichtsconsulenten nederlandvergoedt. Op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) kun je opzoeken of jouw zorgverzekeraar (een deel van) mijn consulten vergoedt.

Aanmelden 

Je kunt aanmelden via het contactformulier of per e-mail info@sylviavanwilligen.nl