Ik mag alles eten

Veel mensen willen héél graag afvallen, maar vinden het zó ontzettend moeilijk om te doen wat er moet gebeuren om af te vallen. Of het lukt voor even… en dan vallen ze toch weer terug in hun oude patroon. Met de “ik mag alles eten”-methode van Gewichtsconsulenten Nederland doorbreek je de oude patronen en bereik je een blijvend gezond gewicht.

Maar…

Afvallen is een werkwoord. Je valt niet af door dieetboeken te lezen, door tijdelijk je dagmenu te wijzigen en je valt ook niet af door mijn afvaltips te lézen. Helaas, was het maar zo simpel.

Je valt af door in actie te komen. En ik weet zeker dat jij weet hoe je moet afvallen. Ik weet zeker dat jij weet wat je moet doen om af te vallen. En toch is het je nooit gelukt om je streefgewicht vast te houden. De “ik mag alles eten”-methode brengt daar verandering in.

ik mag alles eten

ik-mag-alles-eten

De “ik mag alles eten”-methode van Gewichtsconsulenten Nederland richt zich op de oplossing die bij jou past en werkt aan blijvende gedragsverandering. Dit traject bestaat uit (Skype) gesprekken en als basis wordt er gebruik gemaakt van het werkboek “Ik mag alles eten”. Dit werkboek, dat bestaat uit opdrachten en theorie, zal als leidraad dienen tijdens het gehele traject. Zo leer je hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen zonder allerlei beperkingen maar puur door het maken van keuzes en gezondere voeding.

Wanneer neem jij de stap?

Kosten

(Skype) Intake 60 minuten inclusief werkboek

€ 60

(Skype) Consult 30 minuten

€ 30

Mijn missie is om jou stap voor stap te helpen naar een gezond gewicht. Ik wil dat je je prettig voelt en dat afvallen niet leidt tot frustraties en honger. Lijnen en jojoën is verleden tijd voor jou. Een blijvend gezond gewicht behaal je door ongezonde gewoontes blijvend te veranderen. Veranderen kost tijd. Er bestaan geen middeltjes en diëten waarbij je in 3 maanden tijd blijvend je streefgewicht behaalt. Als dat zo zou zijn, dan zou toch iedereen slank zijn?
Daarom heb ik het e-book “16 Tips om Blijvend Af te Vallen” geschreven. Dit e-book is een stappenplan om jou te helpen op je weg naar een blijvend gezond gewicht.

beroepsvereniging-gewichtsconsulenten-nederland
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Mijn consulten worden vergoed uit de aanvullende verzekering.