Videotraining “Hoe je in 5 weken leert afvallen zonder frustraties en honger”

Geen streng dieet

Afvallen is geen tijdelijke actie, afvallen is een proces. Afvallen is stapje voor stapje je leefstijl veranderen, zodat je BLIJVEND een gezond gewicht bereikt. Met de videotraining “Hoe je in 5 Leert Afvallen zonder Frustraties en Honger” geef ik je alle tools die je nodig hebt om een gezond gewicht te behalen én te behouden.

Om af te vallen hoef je niet op een streng dieet. Liever niet zelfs! Je hebt ongetwijfeld strenge diëten gevolgd. Hebben deze diëten jou gebracht waar je wilt zijn?

Om af te vallen hoef je je leuke leven niet op te geven. Liever niet zelfs! Ook tijdens je afvalproces kun je genieten van je eten, genieten van een avondje uit en genieten van je vakantie.

Geduld en discipline

Om BLIJVEND af te vallen heb je wel geduld en discipline nodig.

Met crashdiëten val je snel af, maar helaas is het gewichtsverlies van tijdelijke aard.

En dát leer je in mijn videotraining “Hoe je in 5 weken leert afvallen zonder frustraties en honger”.

Ik wil je geen snelle resultaten beloven

Als je af wilt vallen met een blijvend resultaat is het noodzakelijk om ongezonde gewoontes te veranderen in gezonde gewoontes. En dat kost tijd. Gun jezelf die tijd, neem de tijd die je nodig hebt! Je hebt toch ook nooit 10 kilo aangekomen in 3 maanden?

Nee, je behaalt niet in 5 weken je streefgewicht. Ik wil je dat niet beloven.

Ja, je krijgt in 5 weken alle tools die jij nodig hebt om een BLIJVEND gezond te behalen én te behouden.

Start vandaag nog met de training. Word vanaf vandaag bewust van al je gezonde gewoontes. Maar word vanaf vandaag ook bewust van de gewoontes die je kunt verbeteren. Mijn steun heb je. Heb je vragen of wil je met me delen waar je tegenaan loopt? Je kunt me altijd een bericht sturen. Je staat er niet alleen voor.