Workshop Leer Je Eigen Weekmenu Samenstellen

Workshop

“Leer Zelf Je Weekmenu Samenstellen”

  • hoeveel kilocalorieën moet je dagelijks eten?
  • hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten heb ik nodig?
  • hoe weet ik in welke voedingsmiddelen koolhydraten, vetten en eiwitten zitten?
  • welke producten mag ik eten?
  • hoeveel van deze producten mag ik eten?
  • wat gebeurt er als ik een reep chocolade eet of als ik uit eten ga?

Eetmeter van het Voedingscentrum

Tijdens de workshop geef ik antwoord op al jouw vragen en leer jij hoe je zelf een gezond weekmenu samenstelt. Voor het samenstellen van jouw weekmenu gebruiken we de Eetmeter van het Voedingscentrum.

Ruststofwisseling meten

Als je zeker wilt weten hoeveel kilocalorieën jouw lichaam op een dag nodig heeft, dan adviseer ik je om bij mij een ademhalingstest te doen. Met deze test meet ik je ruststofwisseling. Je weet dan precies hoeveel kilocalorieën je mag eten, maar ook hoeveel kilocalorieën je moet eten.

Waar?

Locatie: Rivierdijk 805 Hardinxveld-Giessendam